ТЕКУНИ ЕООД Бул.Андрей Ляпчев 4, 1797 София  Тел:+359 2 8774 596

За контакти, моля изпратете e-mail на адрес  tekuni@unitek-elektrik.com

WDT: WDT е швейцарски производител на пневматични и електрически машини за кримпване.

Komax AG: Komax е световен лидер в машините за производство на кабели от типа “crimp-to-crimp” (“от пин до пин”). Наборът от машини и услуги на Komax включва всичко: от рязане и стрипване на жици до напълно автоматично производство на комплектни кабелни жгутове.

Schunk: Като производител на оборудване за ултразвуково заваряване за всички сфери на индустрията Schunk предлага изделия за автомобилостроенето, производството на слънчеви инсталации, климатични и хладилни инсталации, както и за производството на електротехнически и електронни изделия.

Mecal: Mecal е лидер в производството на екипировка за кримпване на контактни пера и гилзи върху заголени проводници. От 1976 година насам продуктите на Mecal са световен лидер при производството на кабелни форми за автомобилостроенето, информационните и комуникационни технологии.

Z+F:  Фирма Zoller+Fröhlich е основана през 1963 г. в град Ванген, Германия. Доставя продукти за обработка на кабели: машини за рязане, заголване и кримпване.

ТЕКУНИ ЕООД е официален представител на водещи световни фирми в областта на рязане и заголване на жици и кабели, както и на кримпване на контактни пера, изработване на комплектни жгутове и всякакви спомагателни операции при производството им.

Удовлетворяването на изискванията на клиентите е наш абсолютен приоритет. Поради това ние продължаваме да обслужваме клиентите си и след като им продадем машина. Фирмата поддържа склад с резервни части за клиентите си и осигурява оптимална поддръжка по всяко време.

Ние Ви помагаме да инсталирате и започнете работа с машината по най-добрия начин и предлагаме индивидуално обучение за всички – от операторите на машината до технолозите и сервизните техници. Така те научават как най-пълноценно да ползват машините през цялото време.

Ако имате конкретна идея за типа проводници и пр. компоненти, с които ще работите, но не сте сигурни кой тип машина е най-подходящ за производството Ви, можете да ни предоставите образци от тях за да проверим на практика възможността за производство на съответния продукт. Въз основа на резултатите от този тест ще Ви предложим оферта за машината, подходяща за конкретния случай.

Изпратете ни образци от жиците, с които планирате да работите и ние с удоволствие ще Ви предложим оптималното решение.